Persondata politik for Dam good goodies

Dam good goodies er dataansvarlig for behandlingerne af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig.

Generelt:

Dette webside er ejet af:
Dam good goodies
V/ Louise Brinch Dam
Ravnsborggade 20A, 1 th.
2200 København N
+4529918438

[email protected]

CVR.nr. 40454632

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordninger og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er samlet ind til og bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Denne persondatapolitik har til formål at oplyse dig om, hvordan Dam good goodies behandler dine personoplysninger, som du har givet mig lov til eller som jeg indsamler via hjemmesiden.

  • Hvilke personoplysninger jeg indsamler til hvilket formål
    1. Nyhedsbrev/ inspirationsmail

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev/inspirationsmail, indsamler jeg oplysninger om dit navn og e-mailadresse med det formål og for at kunne varetage min interesse i at levere nyhedsbreve/inspirationsmails til dig.

    1. Online produkter og tjenester

Når du har køb, tilmeldt eller bestilt på Dam good goodies indsamles oplysninger om dit navn, e-mailadresse og andre personlige oplysninger, der er nødvendige for at kontakte dig på henblik på levering af de pågældende produkter og tjenester du har bestilt.

Formålet er at opfylde en aftale, vi har indgået med dig.

    1. Online markedsføring

Personoplysninger så som navn og e-mailadresse anvendes til online markedsføring på sociale medier f.eks. Facebook, instagram, hvor navn og e-mailadresse allerede er kendt af mediet.

  • Hvor dine oplysninger stammer fra

Jeg vil i de fleste tilfælde indsamle oplysningerne direkte fra dig:

  1. Via mit websites, tilmelding til nyhedsbrev/inspirationsmails
  2. I forbindelse med dit køb af produkt eller ydelser.
  3. Mine it-leverandører, data behandlere og samarbejdspartnere, der hjælper med at levere mit nyhedsbrev/inspirationsmail, onlineprodukter samt med at vedligeholde og forbedre websitet
  4. Andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. social medier.
  • Modtagere af personlige oplysninger

Oplysninger kan videre gives til vores it- leverandører, der yder teknisk support, vedligeholder og forbedre hjemmesiden.

Jeg anvender eksterne samarbejdspartnere til opretholdelse af website og dens funktioner.

  • Opbevaring af dine oplysninger

Jeg opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er nævnt:

  1. I forbindelse med nyhedsbreve: så længe at afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage og jeg ikke er forpligtet til at opbevarer personoplysningerne.
  2. I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevarer dine personlige oplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysning skal jeg som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder.

  1. Du er til enhver tid berettiget til at anmode mig om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger jeg har registreret om dig, hvilket formål registreringerne tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
  2. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelser til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
  3. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til nyhedsbrev, markedsføring el. lign.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte [email protected]

  • Sletning af data

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til mit nyhedsbrev/inspirationsmail slettes, når det samtykke til fremsendelse af nyhedsbrev/inspirationsmail trækkes tilbage.

  • Sikkerhed

Jeg har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun samarbejdspartnere og medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udfører deres arbejde, har adgang til disse.

Kontakt mig: [email protected]hotmail.com,  mobil +45 29918438. Beliggenhed: Collinsgade 7, 2100 København Ø