Om Dam good goodies

Baggrunden for at starte Dam good goodies er passionen for at skabe og lave mad og kager med sjæl og kærlighed. Med et fast fundament, der bunder i traditionelt og godt håndværk samt kærligheden til gode råvarer. Alt dette var det grundlæggende fra starten af, da jeg fik en praktikplads og arbejde på Bregnen i Dalby ved Dennis Frank, allerede da jeg gik i folkeskole. Det hele fortsatte, da jeg både tog min kokkeuddannelse på Restaurant l’Alsace hos Franz Stockhammer og min konditoruddannelse på Conditori La Glace ved Marianne Stagetorn Kolos.

Jeg har endvidere taget meget med mig igennem de 18 år, jeg har været i branchen, og jeg har lært utrolig meget om mig selv og faget på godt og ondt. Jeg har prøvet alt fra Fredensborg Store Kro, Snapstinget på Christiansborg, dessertkok for Erwin Lauterbach på Restaurant Saison og tilbage som konditorsvend på La Glace, hvor jeg efterfølgende blev forfremmet til produktionsansvarlig (souschef) og medvirkede i de første programmer ’Jul og livet på La Glace’. Endvidere har jeg været konditor og kok i kantinebranchen og tager stadig ud for Assistance HR Partners som vikar.

På baggrund af alle mine erfaringer har jeg nu fået modet og taget springet og fulgt min mavefornemmelse om at starte mit lille kageunivers Dam good goodies op. Jeg startede et samarbejde i juni 2019 med drengene bag bl.a. 20a, Restaurant LaLaLa, Sankt Annæ 8 og fik mulighed for at leje deres dejlige lokaler i Ryesgade 7, når det ikke blev brugt til privat dining. Jeg kan varmt anbefale deres privat dining, mad og lokaler, hvis du mangler et sted til dit næste event eller arrangement.

Nu er eventyret gået videre og i april 2020 har jeg fået mine helt egne lokaler i Collinsgade 7, kld. på Østerbro, så nu kan jeg servicere jer alle endnu bedre, med endnu flere cafédage, kurser og små events med samarbejdspartnere og for private.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Dam good goodies.

Bedste hilsner Louise

Kontakt mig: [email protected]hotmail.com,  mobil +45 29918438. Beliggenhed: Collinsgade 7, 2100 København Ø