Kagebord som i gamle dage

Inviter dine venner og familie til en søde stund i Collinsgade 7, kld. hos Dam good goodies.
Tiden går stærkt og vi glemmer af og til at sætte tiden på pause, bare for en stund og så huske tilbage til de svundne tider, hvor et veldækket kaffebord med brød og kager, der var bagt med sjæl og kærlighed, blev lavet for at glæde dem, der kom forbi, både fra nær og fjern.
Hjerterum, gode kager og kaffe kan sætte hverdagens travlhed på pause og give tid til at nyde et øjeblik.
Det fortjener vi at gøre for os selv og for andre!
Så er pladsen lidt trang derhjemme, eller har du ikke lige tid, lyst og overskud til at bruge flere dage på at bage, for at glæde dine nærmeste, så har jeg løsningen! I Collinsgade 7, kld kan I få en velfortjent pause og forsøde jeres dag på en helt fantastisk måde.
Du kan invitere dine gæster til et hyggeligt og veldækket kaffebord, præcis som i gamle dage, med alt fra nybagt brød med hjemmehavet sylt til de dejligste kager og sprødeste småkager. Hertil følger der naturligvis kaffe, the og varm chokolade.

Priser
Prisen pr. person i hverdagene er 235 kr.
Prisen pr. person i weekender er 250 kr.

Hvis der skal reserveres uden for de opstillede datoer, skal der i hverdage bestilles minimum til 4 personer og weekend 6 personer (i åbningstiden). Kagebordet varer i ca. 2 timer (inklusiv friskbrygget kaffe og/eller the). Der kan tilkøbes varm chokolade og dagens udvalg af kolde drikke.

Inden du tilmelder dig, bestiller og/eller køber hos mig, så bedes du venligst læse Betaling og betingelser

Kagebordet kan også bestilles som privat arrangement. Priserne på private arrangementer ligger ca. på 225- 350 kroner pr. person afhængig af ønsker til kagebordet, tidspunkt på dagen og varighed. Et kagebord varer ca. 2 ½ time og der skal minimum være 8 personer tilmeldt. Skriv eller ring til mig for at høre nærmere. 

 

Kontakt mig: [email protected]hotmail.com,  mobil +45 29918438. Beliggenhed: Collinsgade 7, 2100 København Ø