Frokostkagebord

Konceptet er enkelt – kager og hapser med sjæl

Dam good goodies anretter et frokostkagebord med et udvalg af mine velsmagende kager, alt fra sprødt til blødt og det med cremet skum. Inden vi går ind i det søde univers, er det altid godt at få lidt salt, så derfor vil der til start, blive serveret dagens valg af hapser.

Priser
Prisen pr. person i hverdagene er 235 kr.
Prisen pr. person i weekender er 250 kr.

Hvis der skal reserveres uden for de opstillede datoer, skal der i hverdage bestilles minimum til 4 personer og weekend 6 personer (i åbningstiden).
Frokostkagebord varer i 2 timer (inklusiv friskbrygget kaffe og/eller the). Der kan tilkøbes varm chokolade og dagens udvalg af kolde drikke.

Der afholdes frokostkagebord på faste dage. Hvis du har lyst til at reservere til de enkle dage, så send mig en mail. Der er et begrænset antal pladser på de enkelte datoer, så husk at bestille bord i god tid. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en beskæftigelse fra mig på mail. Du er også meget velkommen til at tage chancen og kigge forbi på selve dagen.

Inden du tilmelder dig, bestiller og/eller køber hos mig, så bedes du venligst læse Betaling og betingelser.

Frokostkagebord kan også bestilles som privat arrangement. Priserne på private arrangementer ligger ca. på 225- 350 kroner pr. person afhængig af ønsker til kagebordet, tidspunkt på dagen og varighed. Et kagebord varer ca. 2 ½ time og der skal minimum være 8 personer tilmeldt. Skriv eller ring til mig for at høre nærmere. 

Kontakt mig: [email protected]hotmail.com,  mobil +45 29918438. Beliggenhed: Collinsgade 7, 2100 København Ø