Betaling og betingelser

Kurser

Du er først endeligt tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra Dam good goodies på mail (dette vil gælde som din registrering og bevis for tilmelding af pågældende kursus. Du bedes betale for kurset inden det starter. Der kan betales kontant, med kort inklusiv VISA pånær af Dankort eller MobilePay – dette aftales ved bestilling. Afbestilling af kurset skal ske senest 8 dage før kursusstart. Overholdes dette ikke, refunderes kursusafgiften desværre ikke.

Dam good goodies forbeholder sig retten til at flytte et kursus, såfremt der er for få deltagere. De tilmeldte kursister vil få det oplyst hurtigst muligt. I tilfælde af, at Dam good goodies er nødsaget til at aflyse et kursus, refunderes det fulde beløb naturligvis. Det er også muligt at blive flyttet over på et andet kursus til samme pris.

Dam good goodies gør opmærksomhed på, at alle kurser, der bestilles af firmaer og virksomheder, vil blive pålagt moms på de angivet priser på websiden.

Kagebord

Du er først endeligt tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra Dam good goodies på mail. I tilfælde af aflysning af kagebord for selskaber på over 4 personer bedes senest blive aflyst 3 dage før af hensyn til at andre har mulighed for at bestille bord.

Dam good goodies forbeholder sig retten til at aflyse et kagebord, såfremt der er for få tilmeldte gæster. Hvis dette skulle ske, vil du/I få det oplyst senest 2 dage før.

Dam good goodies gør opmærksomhed på, at alle produkter og ydelser, der bestilles af firmaer og virksomheder, vil blive pålagt moms på de angivet priser på websiden.

 

Kontakt mig: [email protected]hotmail.com,  mobil +45 29918438. Beliggenhed: Collinsgade 7, 2100 København Ø